2013-04-03 09:28:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Világmegváltó tervei vannak

Napi horoszkóp április 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Gépiesen él, de ma lesz alkalma, hogy ezt végre észre is vegye. Ráébred, hogy a ketrec, amitől szenved, valójában a saját lelkében van. Változtasson! Például úgy, hogy reggel nem keresi rögtön facebook-os hálótársait.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A belső békéje mindennél fontosabb önnek: ezért akár arra is hajlandó, hogy kiteregesse legszemélyesebb gondolatait. Inkább a közeli rokonai előtt tegye, mintsem alkalmi barátok, vagy szomszédasszonyok előtt. Hacsak nem akarja visszahallani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A céljai lassan elérhető közelségbe kerülnek. Mégpedig minél tisztábban látja a saját útját a lelkében, annál világosabban tárgyiasul majd ön előtt a valóságban is. És annál hamarabb. Segít, ha listát készít az álmairól, vágyairól.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon a szokásosnál türelmetlenebb, ingerültebb lehet. A lelkében zajló változásokat nem biztos, hogy a kollégái orrára kellene kötnie. És a családtagjai is szebb szavakat érdemelnének öntől. Úgy látszik, marad a kutya…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap próbára teheti önt egy nagy feladattal. Legyen a helyén a szíve, és akkor állni fogja a sarat. A főnökének úgysem tud, nem is mer nemet mondani. És nem is kell. A próbatéteken növekszik a lélek, ismerszik meg az ember.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy régi kollégája bukkanhat fel a múltból a mai napon, aki ráadásul kellemes meglepetést is tartogathat önnek. Talán új munkaajánlattal, talán más lehetőségekkel kecsegteti. Gondolja meg jól, nem kell ma válaszolnia!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma több elintézetlen ügyét is lezárhatja, a csillagai most ön mellett állna, és tálcán kínálják a megoldásokat. Persze azért nem árt, ha a kedvese súgását is meghallja. Amit ő mond, azzal ön úgyis mindig egyetért. És most igaza is van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nyugtalan, és úgy érzi, rengeteg az elmaradása. Ráadásul nem csak a munkahelyén, de otthon is. Ezért korán hazatér, hogy az elmaradt házimunkákat bepótolja. Szerencsére lesz valaki, aki ebben megakadályozza, ha hagyja magát!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagy lendülettel lát ma is a munkájának. Világmegváltó tervei vannak, és ma végre veszi is a bátorságot, hogy ezt a főnökének is előadja. Ne csodálkozzon, ha nem arat azonnal sikert. És ne adja fel, hagyja megérni a gondolatokat!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma sem kelt fel hiába: rengeteg a teendője, aligha tud a végére érni estére is. Ám ez nem szabad, hogy elkeserítse. Már az sem kevés, amit eddig tett, ne legyen magával szemben szigorú és maximalista. Persze ez a kedvesére is érvényes. Pro és kontra.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Idegeskedéssel indul a napja. Ez azonban még nem ok arra, hogy a kedvesétől, a gyerekeitől ne vegyen illő módon búcsút. Ha keserűséggel a szívükben válnak el, az mindannyiuk egész napját tönkre teheti. Nem éri meg a bántás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A gyermekével kapcsolatban több türelmet kellene tanúsítania. Ha minden apró csínytevésen, késedelmen felhúzza magát, azzal nem oldja meg a problémákat. Különösen nem az odavágott sértő szavakkal. Ezzel önnél sem menne senki semmire.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: